torstai 10. heinäkuuta 2014

Aurinkoista kesäpäivää :)

Nyt on ilmatkin lämmenneet ja aikamoinen hiki ja kosteus virtaa panopuuhissa ;D
Keikkaa on ollut jonkin verran ja pienen maakuntamatkailunkin suoritin. Oli ihanaa käydä muuallakin kuin omalla paikkakunnalla, vaikka kysessä olikin päivän reissu. Tuli tavattua uusia ja erikoisiakin ihmisiä.
Pari päivää alkukuusta oli todella hiljaisia, ajattelinkin jo, että onko koko heinäkuu yhtä hiljainen, mutta vilkastuihan se sitten.
Erikoisiin tilanteisiinkin olen "joutunut". Tarjoan lähinnä "normaalia seksiä", en alistamista, dominaa tms..mutta eräs mies sitten halusikin pientä kidutusta ja silmäni pyöristyivät kun näin välineröykkiön hänen pöydällään. Häntä asia ei haitannut, että minulla ei moisesta kokemusta ollut. Olihan se ihan jännää kokeilla niitä vehkeitä, vaikka muuten keikka menikin pienten naurun pyrähdysten saattelemana ja "peukalo keskellä kämmentä"-meiningillä. Hän oli halukas tapaamaan uudelleenkin, mutta taidan pitäytyä tässä skaalassa mitä normaalistikkin tarjoan.
Keikat ovat sujuneet muuten hyvin, ei ole niitä alkuaikojen inhotuksia paljoa tullut. Välillä kyllä edelleenkin tulee mieleen, että ei helvetti, mitä mä tässä teen, mutta ne menevät aika nopeasti ohi. Tunnin keikat ovat edelleen pitkiä, mielelläni tekisin lyhyempiä.
Toinenkin ohari sattui, ja se hieman vitutti kun olisin siihen saanut varman keikankin. Se kaveri meni älä vastaa-osioon. Siitä viisastuneena harkitsen tarkkaan otanko nuoren kuuloisia asiakkaita jolleivat he soita numerosta missä tiedot näkyvät. Molemmat oharit ovat olleet nuorten miesten tekemiä.
Onneksi se vitutus laantui aika nopeaa kun sain sitten illalle keikan. Sekin kyllä nuori, mutta soitti näkyvästä numerosta :)
Nauttikaa lämmöstä :)

-Lola-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti