maanantai 11. elokuuta 2014

Keikkaa, reissuja ja lisää keikkoja

Viimeiset pari viikkoa on ollut todella kiireistä ja hektistä aikaa keikkojen suhteen. Olen vuokrannut pariin otteeseen asuntoa omalla paikkakunnallani ja käynyt parin päivän reissussa isommalla paikkakunnalla. Lisäksi on ollut muutama ns.puolen yön keikka.
Reissu isommalle paikkakunnalle ei ollut niin tuottoisa kuin alkuun olin ajatellut. Liekkö ihmiset vielä lomalla vai oliko ajoitus muuten huono, en tiedä. Omani sain pois mutta enpä taida toista kertaa kyseiselle paikkakunnalle lähteä. Muuten reissu sujui ihan mukavasti.
Omalla paikkakunnalla on sen sijaan vilskettä riittänyt, pari uutta vakkariakin on astunut kuvioihin. Hieman kauempana olen heittänyt yhdelle vakkarille näitä ns.puolen yön keikkoja (kestoltaan 5-6h) Ne ovat olleet ihan sopivia aikoja ja edelleen ajatus koko yön keikasta hiukan tökkii. En edes tiedä saisinko unta vieraan ihmisen vieressä, vieraassa paikassa, hieman erilaisessa tilanteessa.
Rahallisesti nuo puolen yön keikat ovat olleet tuottoisia ja on ollut mukava lähteä ajelemaan kohti kotia setelitukko laukussa ja tietäen, että pääsee omaan sänkyyn nukkumaan. Ja aikakin on sujunut nopeasti kun on voinut tehdä muutakin kuin peuhata lakanoiden välissä.
Laskut olen saanut maksettua ja säästettyä rahaa yhtä isompaa hankintaa varten. Nyt kuitenkin ajattelin viettää pari viikkoa vähän rauhallisempaa aikaa keikkojen suhteen. Alkaa tietyssä määrin olemaan "mitta täynnä". Enää se ei täyty niin herkästi kuin alkuaikoina, mutta pieni loma näistä hommista tekee välillä ihan hyvää. Ei tule poltettua itseään loppuun ja saa alapääkin levätä ;D
Jokusen sähköpostin olen saanut koskien hommien aloittamista ja käytännön asioihin liittyen. Palaan seuraavassa postauksessa aiheeseen, ja osalle olen laittanutkin privana vastauksia.
En edelleenkään kutsu itseäni ammattilaiseksi ja joka päivä oppii jotain uutta, mutta tietysti jos mieleen tulee kysyttävää tai haluaa neuvoja/vinkkejä niitä saa kysyä. Autan parhaani mukaan :)
-Lola-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti