maanantai 9. kesäkuuta 2014

Puhelinrumba

Laitoin viime viikolla ilmoitukseeni numeron ja voi veljet mikä puhelimen sointi. Tiedä sitten oliko se niin järkevää, mutta onneksi puhelimen voi sulkea tai olla vastaamatta.
Kysyntää ainakin on. Eilenkin puhelin soi taukoamatta kun se oli päällä. Miehillä tuntuu olevan kesäkiima päällä ;)
Viikonloppuna tein kuusi keikkaa. Enemmänkin olisi ollut tarjolla, mutta raja pitää vetää johonkin. Pari vakkaria tapasin ja se on aina yhtä mukavaa mennä tuttuun paikkaan tutun ihmisen luokse, kun tavata outoja ihmisiä.
Olen myös tavannut useamman nuoremman miehen, ja vaikka alkuun ajattelin, että en heitä mielellään tapaa, on kokemukset olleet todella positiivisia tähän asti.
Muutama uusi kasvo tykästyi ja toivon mukaan heistä tulee vakkareita.
Välillä kyllä tuntuu, että teen tätä hommaa jo tietynlaisella rutiinilla, ajatukset pyörivät milloin missäkin itse toimituksen aikana ja tietty näytteleminen sujuu siinä samalla.
Viikonloppuna kun oli noin monta keikkaa alkoi taas mitta tulemaan täyteen. Mietin siinä kun mies pani minua takaapäin, että miten ihmeessä minä tähän ajauduin, tietyllä tapaa olen aika alas vajonnut, vaikka kaikki kunnioitus niille jotka tätä hommaa tekee sydämellä. Ajatukset vaan risteilevät edelleen päässäni. Olisikin kiva kuulla muilta kohtalotovereilta teidän tuntemuksia. Joten kommentteja voi laittaa :)
Osa tapaamisista on mukavia ja itsekkin niistä nautin, mutta kyllä mukavin hetki on rahatukon kanssa lähteä kotiin :)
Mutta vielä tuohon puhelinrumbaan. Soittoja tulee kyllä laidasta laitaan. Osa lyö luuria kiini kun en ota suihin paljaalla, osasta huomaa kun kerron hinnat, että liian kallista. Tinkaajiakin mahtuu mukaan. Tingata toki saa, mutta minä en hintaani laske.
Jonkun verran olen asiakkaita skipannut alkuvaikutuksen perusteella. Jos pienikin epäilys puhuessa tulee, olen kiireinen ja en kerkeä, palataan myöhemmin :)
Mutta tosiaan, jos asiakkaita haluaa lisää, kannattaa ilmoituksessa olla numero. Fonecta caller on myös hyvä olla ladattuna niin tiedot tulevat näyttöön, mikäli numero ei ole salainen.
Taidan hetkeksi lähteä nauttimaan auringosta ja miettimään jaksanko tänään tehdä yhtään keikkaa vai pietänkö vapaapäivän.
-Lola-

2 kommenttia:

  1. Hei.
    Voisiko sinulle laittaa sähköpostia johonkin osoitteeseen?
    T:Eve

    VastaaPoista
  2. sähköpostia voi laittaa osoitteeseen ilolintunenko@luukku.com

    VastaaPoista