maanantai 26. toukokuuta 2014

Takaisin elävien kirjoihin

Nyt onkin ollut hiljaiseloa, kun olin pahassa flunssassa. Keikkailu täytyi laittaa jäihin sen ajaksi, mutta nyt on elämä alkanut voittamaan ja flunssa selätetty.
Tapaamisia pukkaa taas loppuviikosta. Pari keikkaa onkin jo sovittuna vanhojen asikkaiden kanssa, ja ilmoitus täytyisi uusia, jotta saisi kurottua kiinni nämä pari viikkoa mitkä nyt jäi välistä. Vaikkakin naisten päivät sattuivat onneksi samaan aikaan ja silloin tietysti en keikkaile.
Yksi vanha asiakas otti yhteyttä ennen kuin sairastuin. Olin aika yllättynyt, koska hän oli juuri se josta aiemmin kerroin ja kirjoitin, että keikka ei mennyt ihan putkeen kun olin väsynyt. Se olikin mukava yllätys kun hän halusi tavata uudelleen, vieläpä samana iltana. Tällä kertaa annoin parastani ja uskon, että tapaaminen oli miellyttävä molemmille. Katsotaan ottaako hän yhteyttä enään.
Tapasin myös erään uuden asiakkaan ja hän olikin oikein miellyttävä. Nautin kovasti itsekkin, hän sai minut kyllä syttymään :) Joten ei tämä ihan "huonoa"hommaa ole ;)
Kun keikkoja on nyt jokusen tehnyt, on alkanut itse olemaan varmempi ja voisi ajatella, että pelvelutaso jollain tavalla nousee. Tietysti se vaikuttaa kun saa itseluottamusta ja kokemusta.
Paikka on edelleen suuri ongelma monen miehen kanssa. Säästänkin nyt rahaa ja vuokraan majapaikan muutamaksi päiväksi. Uskon, että kulut saan katettua, koska kysyntää paikan kanssa on ollut todella paljon.
Tilanteena se tietysti on erilainen , kun silloin miehet tulevat luokseni, enkä minä mene kenenkään kotiin.  Ajatuksissani on myös, että turvallisuustaso jonkin verran laskee, joten sen varaan saa suunnitella jotain, ettei mitään tapahtuisi. Luulen, että otan asiakkaita vain ns.oikeista numeroista ja varaan jotain mukaan, jota tarvittaessa voin käyttää jos tilanne riistäytyisi käsistä.
Kesälle mietin myös pientä road trippiä eri paikkakunnille. Voisin lähteä viikoksi seikkailemaan ja majoittua eri paikkakunnille, päiväksi kahdeksi. Saisi hetkeksi irrottautua tämän kaupungin pölyistä ja jos hyvin käy, siitä saisi sen verran rahaa, että voisi pitää lomaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti