lauantai 15. marraskuuta 2014

Hiljainen viikko

Alkuviikosta oli niin paljon omia menoja, että puhelin pysyi visusti kiinni. Vaikka sen loppuviikosta avasinkin, niin en edes jaksannut kaikkiin puheluihin vastata. Todella palvelualtis ilolintunen ;) Keikkoja ne vastatut puhelut poiki silti muutaman. Keskiviikkona tein poikkeuksesta huolimatta hotellikeikan. Tämä hotelli tosin on sellainen josta pääsee hisseille ilman, että täytyy kulkea respan ohi. Hissi on ihan yhden sisäänkäynnin vieressä ja siitä pääsee näppärästi menemään. Mies oli uusi, työmatkalla täällä. Kehui minua kovasti ja halusi tavata seuraavan kerran kun saapuu kaupunkiin. Varasi puolentunnin keikan, mikä hieman venähti, mutta maksoi kyllä extraa, että sinänsä hyvä keikka.
Torstaina tapasin myöskin ihan uuden miehen, perussetti puolentunnin keikalla. Ainut mikä ärsytti suunnattomasti oli se, että mies oli tainnut läträtä partavesipullosta puolet iholleen..Yyh..Olen varmaan ennenkin maininnut etten siedä voimakkaita hajuja ja tämä ei ollut poikkeus. En ymmärrä miksi miesten pitää sitä hajua niin paljon laittaa. Vaikka lopuksi kävin hänen luonaan pikapesulla jouduin kotona kuuramaan koko kropan hiuksista lähtien. Käyn normaalistikkin kotona suihkussa tapaamisten jälkeen, mutta nyt sai hinkata itseään ihan kunnolla. Koko automatkankin kotiin haju tunki voimakkaana nenään.
Tänään tapasin yhden vanhan asiakkaan joka on käynyt luonani silloin kun minulla on ollut asunto. Nyt hänen vaimonsa kuitenkin oli matkoilla viikonlopun ja hän pyysi minua luokseen. Tokihan minä menin. Peruskeikka sekin. Kieltämättä siinä on aina pieni jännitysmomentti olla avio(tai avo)parin kotona.
Huomiselle on muutama ehkä keikka tiedossa, katsotaan nyt toteutuuko niistä kumpikaan ja jaksanko ylipäätänsä ottaa keikkoja vastaan. Nyt on vähän sellainen fiilis, että ei hirveästi nappaa. Monet kotikeikat painotuvat iltaan ja silloin olisi mukava vaan makoilla sohvalla ja tehdä omia juttuja.
Tänää keikka oli onneksi alkuillasta ja loppuillan nautin sohvalla glögilasin kera televisiota katsellen. Ihanaa rentoutumista :)

-Lola-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti