sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vanhoja tuttavuuksia

Viikonloppuna tapasin kaksi vanhaa asiakasta, jotka tapasin aiemmin kesän alussa. Oli mukavaa kun muistivat ja ottivat yhteyttä. On niin paljon helpompaa mennä tapaamaan jo aiemmin tavattuja miehiä.
Perjantaina oli tunnin keikka ja eilen kahden tunnin. Nyt on noita pitempiä keikkoja tullut aika paljon. Mikä on rahallisesti hyvä, vaikka välillä ne tuntuvat todella pitkiltä :)
Eilinen kahden tunnin keikka meni kyllä kuin siivillä, johtuen varmaan mukavasta seurasta. Suurinosa ajasta meni juttelemiseen ja ns.kuulumisten vaihtoon.
Tänään olen viettänyt vapaapäivää. Sellainenkin tulee välillä ihan tarpeeseen. Huomiseksi on kaksi alustavaa keikkaa suunnitteilla. Katsotaan sitten onko varmoja vai ei.
Puhelin häiriköitsijäkin on onneksi rauhoittunut. Ei ole nyt pariin päivään soittanut ollenkaan. Liekkö lukenut blogia ja tunnistanut siitä itsensä ;D Ei vaineskaan, mutta hyvä näin. Meinasi jo totaalisesti mennä hermot.
Vasta kun pääsin sanomasta, että keikat olisivat rauhoittuneet kesästä, on niitä nyt alkanut taas tulemaan. Asuntoakin on kyselty, mutta sen taidan vuokrata vasta joulukuussa. Nyt pärjää hyvin noilla kotikeikoilla.
Hotellikeikkojakin olisi ollut lisää tarjolla viikolle, mutta ne olen nyt skipannut. Häiritsee itseä sen verran paljon se respan ohi meneminen, että parempi näin.

-Lola-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti