perjantai 20. helmikuuta 2015

Hiljaisuutta ja keikkailua

Paljon ei ole kyllä blogiin kerrottavaa, mutta ajattelin jotain pientä kirjoittaa.
Kotikaupungissani on ollut todella hiljaista, niinpä olen keikkaillut taas parissa eri kaupungissa.
Jännästi vaikka käy keikalla päivän tai kaksi, saa saman rahan kun päivystäisi kotikaupungissa viikon tai reilun, nyt kun on ollut aika kuollutta. Tietysti uusi naama uudessa kaupungissa saa asiakkaat liikkeelle, ja olen yrittänyt valikoida paikkoja missä ei niin paljon tarjontaa ole.
Toivon mukaan kevät ja aurinko saavat tääläkin miesten hormoonit jälleen hyrräämään. Odotan jo kovasti kevättä ja kesää, ihan siitäkin syystä, ettei tarvi kerrospukeutua ja saa nauttia lämmöstä. Nyt on ikävät kelit kun on pimeää ja synkkää vaikka on vähän lunta, sekä sateista ja liukasta :/
Toki keikkailua rajottaa kotikaupungissa se, etten ota kotona vastaan. Siihen ei ole muutosta tulossa. Haluan pitää kodin kotinani. Jossain vaiheessa pitäisi vuokrailla asuntoa täältäkin, vakkarit ovat jo kyselleet tapaamista.
Keikat muualle olivat jälleen kerran mukavia ja vaihtelu virkistää. Jopa muutama mukiinmenevä asiakaskin sattui kohdalle. Ne ovat aina mukavia. Harvemmin tulee eteen miehiä jotka siviilissäkin voisivat kiinnostaa. Ja kun tietyllä asteella tuntee vetoa niin sängyssäkin hommat toimivat ihan erilailla. ;)
Eilen olin keikalla naapurikaupungissa melko hiljaista oli sielläkin, mutta pääsin melkein tavoitteeseen. Vastapainoksi "ihanille" asiakkaille, sattui eteen taas näitä jotka suudellessa nuolevat koko naaman ja kuolaavat kuin koirat ja minua ällöttää kun henki haisee pahalle. Täytyisi varmaan ottaa käyttöön suuvesi jota voi tarjota asikkaille. Jospa se vähän auttaisi. Tosin kotikäynnille suuvesipullon kanssa meno voisi olla aika lystikästä :D Kaivaa ensin pullo laukasta, että otappas ensin tuosta huikka ja purskuttele, aletaan sitten vasta hommiin...
Ensi viikolla onkin väliviikko kun on se aika kuuaudesta. Nyt kun on ollut rauhallista, ei se viikon vapaa edes tule tarpeeseen vaan voisi päivystää silti. Toivotaan, että tilanne tästä muuttuu ja oikein odotan menkkaviikkoa.
Ehdotelkaa toki jos haluatte jostain tietystä asiasta postauksen tai jos tulee kysymyksiä mieleen vastailen niihin mielelläni :)
Hauskaa kevään odotusta

-Lola-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti