torstai 5. helmikuuta 2015

Reissuja ja keikkaa

Tervehdys vaan lukijat :)
Olen käynyt parilla muulla paikkakunnalla hutsuilemassa ja omassa asuinpaikassa pitänyt vähän hiljaiseloa. Jokusen kotikeikan heittänyt.
On ollut todella mukavaa tehdä hommia toisella paikkakunnalla, pelko tuttuihin törmäämisestä on ollut todella pieni ja näin ollen olen ollut paljon vapautuneempi asiakastapaamisissa :) Ei ole tarvinut miettiä onko oven takana joku tuttu.
Vaikka keikka paikkakunnat ovat olleet parin sadan kilometrin säteellä omasta asuinpaikasta on vaikutus ollut silti suuri. En tiedä, vähän on ahdistanut hommien teko täällä missä asun ja ehkä sekin on osittain motivaatioon vaikuttanut. Vaikka enpä täälläkään tuttuihin ole näissä hommissa törmännyt(jos ei oteta lukuun yhtä miestä joka oli edellisestä työstä ns.puolituttu, tosin en tiedä tunnistiko hän minua)
Jos noihin reissuihin palatakseni oli eka reissu todella hyvä. Kysyntää oli niin paljon ja enemmän kuin jaksoi tehdä. Puhelin soi koko ajan ja välillä joutui "myymään" ei oota. Tienasin hyvät rahat ja täytyy kyllä sanoa että sen reissun jälkeen oli niin puhki nussittu olo ;D Pari vapaapäivää tuli tarpeeseen. Voin sanoa, ettei tehnyt mieli nähdäkkään yhtään munaa tms.. Mutta motivaatio nousi kun sitä rahatuppoa katseli. Sinne onkin uusi reissu suunnitteilla. Nyt täytyy laittaa iso vaihde silmään ja alkaa tienaamaan kunnolla ;) Hankintoja on tiedossa.
Toisella paikkakunnalla missä kävin vaan päiväseltään, alku vaikutti hyvältä, mutta iltaa kohden hiljeni. Hyvät rahat sain sieltäkin, ei valittamista, mutta kyllä tuo toinen reissu oli ihan huippu. Koskaan ennen ei ole sellaista ollut. Ei edes täälä missä asun, vaikka tämä kaupunkina on isompi.
Suunnitteilla on myös reissuja muualle nyt kevään aikana ja pieni kiertue. Joku viikon, puolentoista rypistys eri paikkakunnilla. Mukavaa muutenkin käydä reissaamassa. Pääsee pois koti ympyröistä.
Pakko kertoa kaverin kömmähdys (tekee myös näitä hommia) Hän oli eri paikkakunnalla reisussa, Vuokrannut asunnon ja lähtenyt sitten kotimatkalle. Alkumatkasta huomannut, että ei hemmetti kaikki kortsut(oli vasta tilannut ison satsin ja ottanut ne kaikki mukaan, lähemmäs 100kpl :o ) ja liukkari oli jääneet yöpöydän laatikkoon. Samaten muutama muu henk.koht.juttu. Eipä siinä, soittamaan majapaikkaan, että pääsisikö käymään vielä asunnolla kun tavaraa jäi. Asunnon vuokrafirmasta sanottiin, että mitäs sulla jäi, me voidaan postittaa ne. Joo tota, hmmm...No ei ollut kehdannut sanoa kortsuista vaan sanonut ne pari muuta juttua ja jos muuta löytyy saisiko nekin samaan pakettiin. Onkohan siellä ollut porukka ihmeissään kun laatikosta on paljastunut montakymmentä kortsua ja liukkari. Ei ole varmaan epäselväksi jäänyt millä asioilla tyttö siellä liikkui. Tosin ei ole pakettiakaan vielä kuulunut :D Mielenkiinnolla odotellen tuleeko kortsut mukana. Mutta näitä sattuu :D

-Lola-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti