perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pohdintaa ja taustoja

Olen reilu kolmekymppinen nainen Etelä-Suomesta. Työpaikka meni alta viime vuonna ja useamman vuoden avoliitto kariutui. Rahat alkavat olemaan tiukilla ja töitä ei tunnu löytyvän. Olenkin alkanut miettimään pientä sivubisnestä, eli seksiä rahasta.
Ajatus on pyörinyt päässäni kuukausia. Olen lukenut aiheesta paljon ja miettinyt olisiko minusta siihen. Seksistä pidän, ja paljon, mutta ajatus siitä vieraiden miesten kanssa mietityttää. Toisaalta uskon, että olen sen verran luja luonne, että siihen pystyisin. Mutta mutta...
Paljon asiota pyörii päässäni alaan liittyen. Turvallisuus päälimmäisenä. Ja tietysti yksityisyys. En voisi kuvitella ottavani "hoitoja" vastaan kotonani, mutta kuinka paljon järkeviä asiakkaita löytyy outcallina... Entä sitten kun minut kaupungilla tunnistettaisiin.
Välillä mietin, että ei hemmetti en minä siihen ala, mutta toisaalta ajatus taas kutkuttaa mielessäni seikkailuna. Niin ja raha tietysti. Olisi mukavaa kun ei kaupassa tarvitsisi laskea pennosia ja voisi välillä hemmotella itseäänkin. Ehkä jopa vaihtaa autoa ja ostaa jotain kivaa. Panostaa harrastuksiin jne..
Avoliitossa rahasta ei juurikaan pulaa ollut, olihan meitä kaksi maksajaa, mutta nyt kun on joutunut olemaan päivärahalla ja laskuja kasaantuu, ei tämä mitään herkkua ole. Mutta onko sitten itsensä myyminen sitä?
Kuten huomaatte ajatukset risteilevät päässäni...
Olenko materialisti ja onko rahan houkutus niin suuri? Kyllä se vaan taitaa olla.
Olen miettinyt ilmoituksen laittoa, mutta en sitä ole kuitenkaan vielä saanut aikaiseksi. Joku pieni asia sitä silti jarruttaa. Silti ajatus siitä, että rahahuolia ei olisi houkuttaa.
Ehkä saan ilmoituksen piakkoin laitettua. Eihän se ota jos ei annakkaan. Pelkkä ilmoituksen laitto ei vielä tarkoita, että pyörät alkaisivat rullaamaan.

2 kommenttia:

  1. Moikka ! Samoja asioita oon pyöritellyt päässäni jo pitkään, ja nyt oon päättänyt alalle ryhtyä. Haluan toteuttaa unelmai syksyllä, jotka eivät ilman rahaa onnistu, joten jostain sitä on saatava enemmän ja toimistotyöläisenä käteen ei tällä hetkellä mitään jää.
    Ajattele se kokeiluksi, ainahan voit lopettaa!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että on kohtalotovereita :) Nyt on yksi askel otettu eteenpäin, katsotaan mitä se poikii. Niin ja kiitos tsempeistä :)

    VastaaPoista