torstai 16. lokakuuta 2014

Syyspäivän mietteitä

Olen pitänyt jälleen pientä lomaa hutsuilutouhuista. Se on tehnyt ihan hyvää. Ajattelin vasta ensi viikolla uusia ilmoituksen ja alkaa tekemään jälleen keikkaa. Rahaa kyllä taas tarvitsisi. En tiedä miten ne niin nopeaa menee kuin tuleekin :D
Mietin tässä nyt kun olen sinkkuna, että mitäs sitten jos tapaan miehen ja alan seurustelemaan. Alkuvaiheessa varmaan jatkaisin näitä hommia, mutta mikäli suhde muuttuisi vakavemmaksi, en taitaisi pystyä näitä samalla tekemään.
Vaikka tämä on minulle työtä, täyttäisi se silti pettämisen kriteerit ja miehellä pitäisi olla todella avoin mieli, jos sallisi tai hyväksyisi tämän työn suhteessa. Kyllä niitä toki on, mutta...
Entäpä sitten jos miehen kaveri tai sukulainen sattuisikin olemaan asiakkaani. Tulisko hieman nolo tilanne ja miten se vaikuttaisi minuun taikka suhteeseen... En usko, että voisin kertoa tulevalle seurustelukumppanille tehneeni näitä hommia, mutta pieni riskihän kiinni jäämisessä on jos sattuu edellä mainittu tilanne. Suomi on kuitenkin loppupeleissä aika pieni maa.
Vaikka tämä ns.helppoa rahan tekoa onkin, joutuu miettimään tiettyjä yksityiskohtia.
Onneksi seurustelu ei nyt ole ajankohtaista, ja viihdyn hyvin sinkkuna. Täytyy sitten murehtia tilannetta, jos ja kun sopiva kumppani sattuu kohdalle.
-Lola-

4 kommenttia:

  1. Mulla on ihan sama tilanne :/ Ja jotenkin tätä on tehnyt jo niin kauan että en tiedä osaisinko lopettaa ennen kuin valmistun omaan ammattiin jne.

    VastaaPoista
  2. Helposti jää koukkuun tähän helppoon rahaan. Eihän missään tienaa samoja rahoja kuin tällä. Itse en ole nyt edes hakenut töitä kun näitäkin "töitä" riittää. Ennenpitkää varmasti pitäisi, mutta luulen, etten siltikään jätä näitä hommia kuvioista pois.

    VastaaPoista
  3. Jep siis ihan sama tilanne, en edes harkitse muita töitä kun ei niitä ole mikään "järki" tehdä. Ja aivan varmasti vaikka oikeita töitä tekisin niin sivussa tulisi keikkailtua minkä kerkeisi. Pystyisitkö laittamaan sellaisen seuraa napin tähän niin alkaisin mieluusti seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on nappi laitettu :) Tervetuoloa seuraamaan blogiani :)

      Poista