maanantai 27. lokakuuta 2014

Uusia asiakkaita

Viikonloppuna tein kolme keikkaa. Ihan hyvä tahti keikka/päivä. Ei tarvitse moneen kertaan käydä suihkussa ja laittautua sekä jää aikaa omiin juttuihin.
Perjantaina oli puolentunnin keikka uuden asiakkaan kanssa. Mies oli mukava ja keikka sujui hyvin, ihan normisettiä.
Lauantaina oli parin tunnin keikka myöskin uuden asiakkaan kanssa, josta toivon mukaan tulee uusi vakkari. Ainakin hän puheli siihen malliin, että voisimme nähdä uudelleen. Aika näyttää :) Parin tunnin keikat on ekaksi kerraksi aina vähän "jänniä", kun ei tiedä millainen mies on vastassa ja kuinka kemiat kohtaa. Tämä oli kuitenkin mukava ja koko aikaa ei tietenkään pelkkään panemiseen käytetty, vaan jutusteltiin niitä näitä.
Eilen oli sitten tunnin keikka, myöskin uusi tyyppi. Hieman erikoinen, mutta mitään ongelmia ei ollut. Jos ei oteta lukuun sitä, että hänellä oli vaikeuksia suoriutua kumin kanssa. Joillekkin miehille kumi on vähän kuin punainen vaate ja erektio ei tahdo pysyä. Saatiin kuitenkin hommat hoidettua :)
Viikonloppuna tuli tienattua hyvin ja laskut saa taas maksettua. Tälle viikolle ei mitään varmaa vielä ole. Ehkä naapurikunnassa parin vakkarin tapaamiset.
Asuntoa en ole nyt suunnitellut ottavani ja huomaa syksyn tultua, että tahti on vähän hiljentynyt kesään verrattuna.
Mietin kun aloittelin näitä hommia, että kuinka kysyntää on, koska en ole mikään parikymppinen tyttö. Ilokseni olen kuitenkin saanut huomata, että asiakkaita riittää ja osa on sanonut suoraan, ettei halua mitään parikymppistä tyttöä vaan minun ikäiseni on ihan sopiuva :)
Kaupasta täytyisi käydä ostamassa meikkejä. En ole koskaan ollut mikään meikkien suurkuluttaja, mutta nyt näissä hommissa niitä on alkanut kulumaan kun tottakai täytyy ehostautua. Edelleen en kuitenkaan mitään sotamaalausta tee(jollei sitä erikseen pyydetä), vaan nätti kevyt ehostus.
Ripsihuoltoonkin pitäisi varata aika. On niin paljon helpompaa kun on pidennykset niin ei tarvitse ripsiväriä laittaa. Se myös säästää aikaa :)

-Lola-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti