lauantai 26. huhtikuuta 2014

keikkaa keikkaa

Nyt on kunnolla polkaistu hommat käyntiin. Minulla oli tuossa pari tunnin keikkaa ja huomiseksikin on jo sovittu yksi keikka ja viritteillä on muutama keikka viikonlopulle.
Nämä kaksi mitkä tein oli tunnin keikkoja ja ajattelin alkuun, että saa nähdä miten menee. Olen kuitenkin tykästynyt lyhyempiin keikkoihin.
Ensimmäinen oli reilu nelikymppinen mies, ihan ok hänkin. Tosin hänellä oli ongelmia saada ottamaan eteen ja homma vähän kuivui kokoon. Minua hän sormetti vähän liiankin lujaa, olisin toivonut hellempää otetta. Paikat ovat kuitenkin herkät ja niitä ei voi runkata kuin porno filmeissä. Puolituntia touhuttiin ja loput ajasta juteltiin. Yhdyntään asti ei päästy. En tiedä oliko vika minussa vai miehessä kun hommat eivät luistaneet toivotulla tavalla. Hän kuitenkin sanoi, että turha ottaa liian vakavasti, nyt ei vaan onnistunut.
Helppo keikka tavallaan.
Toinen oli nuorempi mies. Mietin alkuun kun varauksen hänen kanssaan sovin, ikä-asiaa. Jotenkin vanhemmat miehet tuovat tiettyä tunnetta, että olisivat luotettavampia tai jotain sinnepäin. Tämä mies oli kuitenkin todella mukava ja asiallinen. Hänenkin kanssaan hommat olivat ohi puolessa tunnissa ja loppu aika juteltiin. Olisivatpa kaikki tunnin keikat sellaisia.
Helppoa rahaa joka tapauksessa.
Huominenkin mies on alle kolmekymppinen, toivottavasti hän on myös asaillinen ja mukava. Ikähän ei kuitenkaan luonnetta näytä, tai sitä millainen ihminen todellisuudessa on.
Palaamme taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti