sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Asioita mielessä

Olen tällä viikolla tavannut kuusi asiakasta. Yksi heistä oli aiemmin tapaamani mies. Hän otti yhteyttä ja halusi nähdä uudelleen. Se sopi minulle. Oli mukavaa vaihtelua nähdä jo kerran aiemmin näkemäni mies. Ei tarvinnut miettiä millainen ihminen vastassa olisi. Nyt minulla on ainakin yksi vakkari.
Lauantain nuorimieskin oli mukava tuttavuus. Toivottavasti hän ottaa uudelleen yhteyttä. Puhui kyllä siihen malliin, että saattaa näin tehdä.
Ensi viikolle ei ole lyöty kenenkään kanssa mitään lukkoon, muutama on alustavalla pohjalla.
Nyt kun oli "monta" asiakasta tällä viikolla, alkoi hommat maistumaan jo vähän puulta. Ärsytti alkaa laittamaan itse ja lähteä. Mukavaa oli kun hommat oli hoidettu ja kävelin autolle rahatukko laukussani.
En tiedä yhtään jaksanko näitä hommia kauan. En ehkä tällä tahdilla. Pari-kolme asiakasta/viikko olisi varmaan sopiva.
Kuitenkin ajattelin seuraaviin "naisten päiviin" painaa hommia niin paljon kuin keikkoja saan. Tarvitsen sitä rahaa.
Sain laskupinoa jo pienemmäksi ja kaupassakin oli mukavaa käydä kun saattoi ostaa vähän hyvää :)
Ajatukset sinkoilevat laidasta laitaan. Kuten mainitsin jo vähän ärsytti, ja mietin taas miten tähän ajauduin ja onko tässä järjen hiventäkään. Välillä taas en paljoakaan asioita mieti ja rahan houkutus on niin suuri, että keikalle lähtee mielellään. Niin ja olen minä saanut tästä nauttiakkin. En muista milloin seksielämäni on ollut näin vilkasta :) Ja täytyyhän se myöntää, että olen todella nauttinut. Osa miehistä on osannut hommansa.
Alun tietty jännitys on kaikonnut ja välillä tuntuu menekö tapaamaan asiakkaita vähän liian ns.takki auki. Kaikki asiakkaat ovat kyllä soittaneet omasta numerosta joka löytyy enirosta, paitsi yksi. Hänet tapasin hotellissa, joka kompensoi tilannetta.
Mietin myös mitä tuttavapiirini ajattelisi jos saisi hommistani tietää. Pitäisivätkö ne minua alhaisena, likaisena huorana. Tuskin moni ymmärtäisi valintaani.
Jään miettimään asioita ja yritän saada tapaamisia järjestymään. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille, jotka eksyitte tämän lukemaan :)
-Lola-

2 kommenttia:

  1. Hei! Itsellä sama tuo, ettei kyllä montaa asiakasta viikossa pysty ottamaan. Jotenkin vaan tulee hirveä stressi siitä, että pitää hirveästi ihmisiä tavata:D pidätkö muuten numeroasi ilmoituksessa näkyvillä vai otatko asiakkaat s-postin välityksellä?:) itse mielummin sovin ensin s-postilla ja annan vasta sitten numeroni. En tiedä oikeen kumpi olisi parempi vaihtoehto...

    VastaaPoista
  2. Sama, stressaa valmiiksi jos liian monta uutta ihmistä joutuu tapaamaan :) Minulla ei ole numeroa ilmoituksessa, vaan otan ensin asaikkaat s-postilla ja annan vasta sitten numeroni. Asiakkaita varmasti saisi enemmän jos ilmoituksessa olisi numero, mutta ajattelen asian näin, että pääsen itse vähän helpommalla kun tiedän kuka saattaa soittaa ja ehkäisen sen jatkuvan puhelimen soimisen ja kyselyihin vastaamisen. Osallehan ei hinnat sovi ja osa hakee jotain erikoisuutta. Ja kuinka paljon tulisi häirikkö soittoja? Toistaiseksi ainakin jatkan näin :)

    VastaaPoista