keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Toinen tapaaminen

Tänään tuli extempore tapaaminen illaksi. Mies soitti ja no rahan puutteessa päätin ottaa tunnin keikan vastaan. Tämä eroaa edellisestä siten, että oli ensimmäinen kotikeikkani.
Miehen tiedot löytyivät enirosta ja puhelimessa sain miehestä hyvän kuvan. Minua kyllä väsytti, ja mieli olisi tehnyt jäädä makoilemaan sohvalle karkkipussi ja kaukosäädin kädessä.
Laitoin itseni pikaisesti valmiiksi ja lähdin matkaan.
Vastassa oli mukava keski-ikäinen mies. Kropaltaankin normaali. Asunto oli siisti ja mies käyttäytyi herrasmiesmäisesti.
Siinä sitten otettiin vaatteet pois ja alettiin hommiin. Huomasin kuitenkin itsestäni, että olin väsynyt ja en antanut parastani. Makuuhuoneen seinällä oli kello jota koko ajan vilkuilin, taas toivoen ajan kulkevan nopeampaa.
Mies laukesikin heti suuseksin aikana, parin imun jälkeen. Rauhoituttiin siinä hetki ennen seuraavaa koitosta. Kovin nopeasti veitikka ei lämmennyt uudelle yritykselle, mutta saatiin kuitenkin toinen laukeaminen ennen tunnin täyteen tulemista.
Reissu meni siis muuten hyvin, mutta tiedän itsestäni ainakin sen, etten enää kovin väsyneenä ota keikkoja vastaan. Siinä kärsii asiakaskin kun en voi antaa parastani.
Mietin siinä touhujen lomassa, että kuinka paljon minun pitäisi ns.näytellä, äännellä jne...
Ajatukseni vaihtelevat edelleen tämän ns.uuden "harrastuksen" vuoksi. Raha lämmitti taas mieltä, mutta itsellä on hiukan likainen olo. Kotiin kun pääsin menin suoraan pesemään hajut pois.
Tänään kyllä selailin vastauksia ihan innolla ja yksi sovittu keikka on perjantaina. Huomisellekkin oli alustavaa keikkaa tiedossa.
Täytyy katsoa mihin suuntaan ajatukseni alkavat menemään. Lopetanko hommat vai jatkanko. Ehkäpä jos asikkaaksi tulisi vähän nuorempi hyvännäköinen mies, voisi se piristää minuakin ;)

2 kommenttia:

  1. Hei. Kiitos uudesta blogistasi! Jos harrastus jatkuu, jatka ihmeessä merkintöjen tekemistä. Olen itsekin juuri starttailemassa tätä bisnestä. Onnea ja rentoa mieltä tuleville keikoille. :) -N24

    VastaaPoista
  2. Hei Elle ja kiitos :) Kyllä tätä blogia ajattelin ylläpitää, ihan hyvää terapointia itsellekkin kaiken lomassa :)
    Samoin sinne ja tsemppiä uudelle uralle :)

    VastaaPoista